Student Recruitment Platform

 

Styrk jeres rekruttering af studerende og elever

 

YoungCRM er en moderne platform udviklet til at hjælpe uddannelsesinstitutuioner med at tiltrække flere studerende og elever. Platformen bliver altid skræddersyet til den specifikke uddannelsesinstitution – hvad enten om I er et gymnasium, efterskole, højskole eller universitet. YoungCRM gør ikke kun livet lettere for skoler. Den tager også sit udgangspunkt i den unges mindset og fokuserer på at give en god oplevelse for de studerende, der overvejer skolen. 


CRM + Marketing        Event manager        Tilmelding

 

CRM + Marketing

 

YoungCRM tilbyder skoler effektive marketingsværktøjer – heriblandt mail-kommunikation, SMS, Landing Pages og kontaktformularer – til at skabe relationer med mulige elever og studerende. I systemet er der integreret et simpelt CRM-system. Dette hjælper jer med at udvikle jeres database over mulige elever og studerende, skabe specifikke målgrupper, få insights og kommunikere 1:1 med potentielle elever.


Email-kampagner – SMS marketing – E-mail-automation – 1:1 Chat – Landing Page Builder – Kontaktformularer – CRM-system – Segmentering af målgrupper – Afrapportering  

 

Se features       Prøv gratis

Event Manager

 

Event Manager er et modul udviklet til YoungCRM med det formål at gøre det let for uddannelsesinstitutioner at afholde åbent hus arrangementer og lignende events. Softwaren skaber et godt overblik over registrerede deltagere samt aflysninger. Det giver værktøjer til at promovere begivenhederne og kommunikere med deltagerne – før og efter. Endelig følger der statistiske værktøjer med til at evaluere og analysere eventet.


Opret events – Registering af deltagere – Automatisk ventelister – Event kalender – Website til events – Mail og SMS – Evaluering og statistik 

 

Se features      Prøv gratis

Tilmelding

 

For specielt efterskoler og højskoler, samt universiteter, der ønsker at rekruttere udenlandske studerende, er det vigtigt at kunne indsamle ansøgninger og håndtere alle forespørgsler på en hurtig og menneskelig måde. YoungCRM hjælper jer med at gøre optagelsesprocessen papirløs og GDPR-kompatibel. Derudover leveres softwaren med værktøjer til at forbedre kommunikation og onboarding af nye elever og studerende.


Ansøgningsformularer – Profil til ansøgere – Integrer ansøgningskriterier  – Segmentering af ansøgere – Automatiske mailflows – SMS reminders – Landing Pages – Afrapportering 

 

Se features      Prøv gratis

“Det er super nemt at arbejde i og det ser professionelt ud, når mailen kommer ud til modtageren.”

Rikke Jakobsen, Markedskoordinator, CELF

“Håndtering af events og deltagere gøres med lethed takket være YoungCRM. Brugt den rigtige måde kan det være et meget stærkt kommunikationsværktøj.”

Peter Rønnenfelt, Kommunikation & Events, Erhvervsskolen Nordsjælland

“Vi synes det virker godt, både ved åbent hus arrangementer, og som tilmeldingsformularer”.

Troels Schrøder, Forstander, Rebild Efteskole
Young Talent
0
Schools
0
Created Events
0

Vi er altid med på sidelinjen

“En fornøjelse at være kunde. Altid super hjælp at hente. Tak for en perfekt kundeservice”

Pia Fink, PR & Marketing, Hotel og Restaurantskolen

“Så hurtig og effektiv support – De er altid glade og hjælpsomme”

Maria Thestrup, Lagkagehuset

YoungCRM er ikke bare en platform. YoungCRM er et firma med dedikerede medarbejdere, der altid gør sit bedste for at hjælpe kunder med at få succes. Vi hjælper jer med at implementere softwaren og leve op til GDPR. Vi optræner jer I at bruge alle typer funktioner og gøre YoungCRM til en del af jeres workflow. Og vores support team går altid langt for at hjælpe.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM blev udviklet i Aalborg i 2014 af virksomheden CompanYoung, der er Danmarks førende virksomhed inden for tiltrækning og rekruttering af unge.

CompanYoung opdagede i deres arbejde, at mange kunder ikke havde en professionel rekrutteringsplatform til at tiltrække og rekruttere nye studerende og elever. YoungCRM blev derfor udviklet som et nyt værktøj til kunders tiltrækning og rekrutteringstrategi.

YoungCRM er stadig en del af CompanYoung, men har nu sine egne ambitioner og egne dedikerede medarbejdere – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM gratis

Book en 100 % gratis prøveversion i 30 dage